32 weken zwanger

Zo, dat is weer even geleden. Maar dat zijn jullie denk ik wel gewend haha. Toch wil ik nog even een update plaatsen, want wie weet hoelang het nog duurt voordat onze kleine Frits ter wereld komt.

Op het moment ben ik 32+1 zwanger, ik vind dat dus echt al een hele poos. En het komt nu toch echt dichterbij. Alle spulletjes zijn verzameld en het kamertje is zo goed als af. Nog even een beetje herindelen hier en daar en het is helemaal naar wens. Zo leuk om al die spulletjes nu eindelijk een plekje te kunnen geven. Iedere dag loop ik het kamertje wel even binnen om rond te kijken en te fantaseren hoe het straks zal zijn als mevrouw er is.

img-20180527-wa0026
De commode die Timo gemaakt heeft.

Met mij gaat het verder eigenlijk allemaal redelijk goed. Alleen wat last van mijn bekken, maar daar krijg ik nu fysiotherapie voor en dit helpt erg goed. Dat ik niet meer mag stofzuigen en dweilen is mooi meegenomen, in ieder geval voor mij, voor Timo is het wat minder prettig. Gelukkig kan ik verder nog wel met Ivan wandelen, al zijn dit iets kortere afstanden geworden dan eerst.

Mevrouw is nog wel heel druk in mijn buik en danst geloof ik de hele dag. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen natuurlijk. Dat is alleen voor mama soms wel wat vermoeiend. Dus vanaf nu op tijd rusten en dan kom ik prima mijn dag door. Vanaf nu ook iets vaker op controle bij de verloskundige, maar dat is natuurlijk alleen maar prettig. Ik word goed in de gaten gehouden. Maar voor alsnog ziet alles er goed uit.

We waggelen nog maar even door!


3 reacties op ‘32 weken zwanger

  1. Een heel verhaal geschreven en ineens…floepweg. Vandaar dit nieuwe verhaal. Jullie zullen zien hoe snel de ko mende 8 weken voorbij zijn zodat je de kleine jongedame in je armen kunt nemen. Theo en ik wensen jullie nog een super mooie zwangerschap! 💕💕💕

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s