20 weken zwanger!!

Ik vond het wel weer eens tijd voor een update. Ik merk dat ik het nog steeds soms lastig vind om iets over mijn zwangerschap te schrijven, gewoon omdat ik het nog steeds zo bizar vindt na al die tijd.

Maar… ik ben gewoon al over de helft! Dat is pas bizar. De 20-weken echo is ook al achter de rug en daar was alles in orde, voor zover ze dat natuurlijk nu kunnen beoordelen. Echt heel erg fijn! Mijn placenta ligt nog wel een beetje in de weg, maar dit kan nog veranderen. Nu is voor mij eindelijk de tijd gekomen om te kunnen genieten. Het zal, denk ik, altijd een beetje anders zijn qua gevoel dan bij andere vrouwen die zwanger zijn. Maar ik moet ook van deze tijd kunnen genieten. Dat lukt steeds beter, gelukkig.

20180318_150256.jpg

Ook met spullen verzamelen voor onze kleine Frits (ja stoere naam hè) gaat het goed. We hebben al veel gekocht/gekregen en ik merk dat ik daar ook wat rustiger van word. Fijn om bepaalde dingen al in huis te hebben. Timo is druk bezig met de babykamer maken, zodat we het dadelijk mooi in kunnen richten en aan kunnen kleden.

Had ik jullie trouwens al verteld wat het geslacht van onze kleine ”Frits” is?

IMG-20180218-WA0009.jpg

Een MEISJE!! Dat maakt het voor ons wel wat ”echter”. Was je een jongen geweest waren we net zo blij geweest. Ik had ook echt geen voorgevoel. We waren allang blij dat je nog vrolijk sprong in mijn buik. En springen dat kan ze! Mevrouw ziet mijn blaas namelijk als een soort trampoline, waar ze heerlijk op kan stampen. Erg handig als je een blaasziekte hebt. Vrouwen die zwanger zijn/geweest weten hoe het is om vaak naar het toilet te moeten. Maar kun je nagaan dat ik al heel vaak moet en nu dus nog vaker? Bedankt lieve Frits, love you 😉

Maar het maakt me allemaal niks uit! Je springt maar lekker op mijn blaas, ik ben zo blij dat je het zo goed doet en dat onze droom eindelijk echt uit gaat komen!


3 reacties op ‘20 weken zwanger!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s