En dan ben je zwanger!

Mochten jullie het je afvragen, ja, ik leef nog! Gelukkig wel, want eindelijk is het dan zover, ik ben zwanger!

Ik kan het zelf nog steeds niet geloven. Zwanger worden is natuurlijk wel eerder ook gelukt, maar ik ben het nu nog steeds! Al 12 weken! Nou zou je denken, Rafaëlla 12 weken is nog niet heel ver hoor. Maar voor mij voelt het echt al heel ver. Nog steeds is het al die weken ”goed” gegaan. Goed is misschien een groot woord, want wat vond ik het spannend en ergens een beetje eng. Ik ben ook erg angstig geweest en nog steeds ergens wel. Maar ik heb het nu, met een beetje hulp, een plaatsje kunnen geven. Je moet het loslaten, want als het misgaat gaat het toch wel mis en is er helaas niemand die daar iets aan kan veranderen.

Ik wil binnenkort wel een blogje schrijven over de aanloop naar deze zwangerschap toe, maar vind dat nu nog een beetje moeilijk. Ik probeer nu echt alles even te verwerken en rust op zijn tijd te nemen. Even niet te denken aan alles wat hier aan vooraf is gegaan.

Voor nu gaat het goed met mij en natuurlijk ook met Timo. We zijn nu onder behandeling van de verloskundige, echt ook weer een dingetje hoor. Dit was namelijk nog maar de vraag of dit zou kunnen. Maar voor nu is het OK. Mocht het nodig zijn dan ga ik gewoon weer terug naar de gyn. Dus voor nu ben ik een ”normale” zwangere vrouw. Althans voor de verloskundige wel haha.

Zo even een klein stukje over hoe het gaat en hoever ik nu ben. Ik hoop dat ik iedere keer alleen leuke dingen te vertellen heb en meer kan gaan genieten, want het blijft toch iets bijzonders. Zeker voor ons!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s