Mijn opleiding schoonheidsspecialiste

Ik ben alweer een tijdje bezig met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en vandaag vertel ik hoe het er voor staat.

De opleiding zoals ik hem volg bevalt mij tot nu toe prima! Ik kan in mijn eigen tempo, waar ik maar wil studeren. Op het moment ben ik over de helft van mijn theorie en huiswerkopdrachten. Gemiddeld sta ik er erg goed voor qua huiswerk betreft. Ik liep iets voor op de planning die ik zelf had gemaakt aan het begin van de opleiding, dus ik kan het mijzelf permitteren soms een paar daagjes niks te doen. Wat ook wel wat rust geeft voor mij. Ik ben nogal van de lijstjes maken en wil graag dingen plannen. Heeft zijn voor en nadelen kan ik zeggen haha. Maar voor mij werkt het prima.

Vorige week heb ik mijn 2e deel aan boeken ontvangen en ik kan dus weer lekker leren. Timo vindt dat altijd heel bijzonder, dat ik dan vol overtuiging zeg; ”schat, ik ga nog even lekker wat huiswerk maken!” De blik in zijn ogen zegt dan voldoende, hij vindt me dan heel erg raar haha. Maar ach, je kunt er maar beter het beste van maken toch?

cijferlijst1

 

Zoals jullie kunnen zien sta ik er gemiddeld aardig voor, niks te klagen. Maar dit is nog maar de theorie, praktijk word vrees ik toch een ander verhaal. Eerst moet ik straks mijn toetsen allemaal voldoende halen en dan mag ik pas aan mijn praktijk beginnen. Hiervoor moet ik dan modellen verzamelen en een paar weken naar school om te oefenen. Hier worden dan letterlijk de kneepjes van het vak geleerd. Maar dat is voorlopig nog niet, dus we bikkelen nog even door op de opdrachten die ik in moet leveren.

Ik merk dat ik dit echt enorm leuk vindt om te doen, hier ligt mijn interesse. Zelf ga ik al jaren naar een schoonheidsspecialiste, omdat ik door alle hormonen gewoon last heb van een moeilijke huid. En ik ervaar dat echt als een momentje voor mezelf. Niet dat het altijd een feestje is (ik vind epileren dus ver-schrik-ke-lijk!! Harsen- no problemo, maar epileren- pure hel)

Maar wie ”mooi” wil zijn…

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s