Eetdagboek

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen tijd allemaal gegeten heb. Ik probeer gezond te eten, maar dat valt niet altijd mee. 1 keer in de week eten wij friet, gewoon, omdat we dat lekker vinden. Ik vind het altijd een hele uitdaging om weer nieuwe recepten te vinden. Daarom struin ik menig site af en heb ik veel kookboeken om inspiratie op te doen. Iedere week probeer ik eens iets nieuws uit op het gebied van koken.

Kijk je weer mee?

 

wp-1477565971579.jpg

In het weekend heb ik iets meer tijd om nieuwe recepten uit te proberen en kook ik iets uitgebreider. Deze keer gado gado paleo style. Niks uit zakjes/pakjes en met heel veel groente. Deze gado gado eet je namelijk niet met rijst (kan natuurlijk wel) maar met groente en eieren. Ook de satésaus is helemaal zelf gemaakt.

wp-1477416913408.jpg

Ik was een dagje minder fit en had heel veel trek in een donut, zoooo lekker!

wp-1477565971576.jpg

Doordeweeks kook ik het liefst iets wat makkelijk is en relatief snel klaar is. kipfilet met pompoen uit de oven en rucola. Dat is echt zo lekker en snel gemaakt.

wp-image-339427040jpg.jpg

Tijdens een workshop hebben wij ooit deze stoof gemaakt en die vonden we zo lekker dat ik hem regelmatig thuis nog eens maak. Het is wel een heel werk en het moet lang opstaan. Maar het is de moeite waard.

wp-image-2027994905jpg.jpg

Deze brownie ziet er een beetje raar en zielig uit, maar is echt lekker bij de koffie. Hij is ook paleo en op basis van avocado, wat je niet proeft overigens! Lekker met walnoten. Ook nog eens verantwoord dus.

wp-image-1894899493jpg.jpg

We hadden boodschappen gehaald en zoveel fruit meegenomen dat het niet in de schaal paste haha.

wp-1477416910696.jpg

Ik kwam thuis en had trek in een snelle lunch met kipfilet en avocado. Hier doe ik altijd een dressing overheen, maar mijn cracker schoof van mij bord zo op mijn, natuurlijk net uitgewassen, jurk. Echt weer iets voor mij.

wp-image-312143228jpg.jpg

Ik houd van gebakken ei met spek. Wat komkommertjes ernaast en klaar!

wp-image-227873343jpg.jpg

Deze moest ik toch even delen. Beer ligt heel schattig naar Timo’s bord te loeren. Hij mag eigenlijk niet op tafel, maar hier moest toch even een foto van gemaakt worden.

wp-1477416907698.jpg

In het weekend had ik trek in een lekker ontbijtje. Ananas pannenkoekjes met kwark en honing. Jam!! Snel klaar en vult als een malle.

 

Zo dit was weer een eetdagboek van mij. Misschien heb je er wat inspiratie uit kunnen halen. Mocht er een recept zijn dat je lekker lijkt, laat het dan weten bij de comments. Dan kan ik er een recept van op de blog zetten.

Ook kun je deze blog volgen, je krijgt dan een melding als er een nieuw artikel online komt.

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s