Conditie #3

Hoe staat het nu eigenlijk met mijn conditie en met het sporten?

Ik heb al 2x een blog geschreven over mijn conditie Conditie?? en Conditie #2. Nu wil ik jullie graag vertellen hoe het er mee staat.

Nou ik kan jullie vertellen dat het een tijdje ernstig rustig is geweest rondom het sporten. Ik heb het erg druk gehad in het ziekenhuis en met mijn studie. Door knieklachten en blaasproblemen zat het er gewoon even niet in om hard te lopen. Wel heb ik 1 keer in de week gedanst. Dat is vind ik gewoon heel erg leuk om te doen en ik doe dat ook nog eens met een hele gezellige groep meiden. Eigenlijk doe ik het meer voor de gezelligheid dan voor mijn conditie. Al word die soms wel eens op de proef gesteld tijdens het dansen hoor haha.

Maar het hardlopen stond dus even op een laag pitje. Ik heb al heel lang last van mijn knieën en moest daarom ook op mijn 21e stoppen  met twirlen. Dit heb ik 16 jaar lang gedaan en wat vond ik dat leuk!

Nu ben ik van de week voor het eerst weer wezen hardlopen samen met Timo. In het donker. Wat wel even wennen is vind ik. Normaal loop ik altijd als ik vrij ben overdag, maar met Timo samen word het in de avond als hij thuis is van zijn werk. En aangezien het al oktober is, is het dan al donker. Dus veiligheidshesjes (sexy) aan en gaan!

wp-1476879279436.jpg

 

Weer even wennen, maar het ging vrij soepel en gelukkig geen last van mijn knieën. Daar voor in de plaats heb ik nu spierpijn. AU!

Ik wil weer 2 keer in de week gaan hardlopen en daarnaast gewoon blijven dansen. Wel moet er natuurlijk even een nieuwe outfit geshopt worden, want ik ben erachter gekomen dat mijn jas niet helemaal waterdicht is. En met al die regen wil ik niet iedere binnen blijven zitten.

Word vervolgd…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s