Terugblik #2

Zoals beloofd, vandaag deel 2 van de terugblik naar onze dagen voorafgaand aan onze bruiloft vorig jaar. Kijken jullie weer mee?

boscarello-h

Villa Boscarello, hier verbleven we 4 dagen met onze gasten. Een heerlijk, groot huis met een mega zwembad. Helemaal afgehuurd voor ons gezelschap.

De voorkant waar je vanuit de oprijlaan aankwam.

Onze gasten kwamen vanaf 15.00 uur aan. Wij waren hier al iets eerder zodat wij hen konden ontvangen. Ook hadden we al wat boodschappen gedaan. We hadden een super grote keuken waar we alles in kwijt konden.

Onze gasten kwamen 1 voor 1 binnen gedruppeld en dan lieten we hen het huis zien. Aan iedere kamer hadden we een label gehangen, zodat iedereen kon zien wie in welke kamer sliep. Dat vonden wij erg handig. Ook stonden de goodie bags op iedere kamer klaar.

Bruiloft italie 017

Mijn moeder sliep op de boven verdieping en Timo en ik beneden. Mijn jurk moest uitgehangen worden en zo zag dat eruit. Ik ging op onze trouwdag omkleden op mama’s kamer.

In de avond hadden we een welkoms barbecue georganiseerd. Lekker eten en drinken met elkaar om elkaar als groep een beetje te leren kennen. De meeste kenden elkaar voor die tijd al wel, maar het is toch fijn om ongedwongen beter kennis met elkaar te maken.

De mooie gedekte tafel met het uitzicht over het zwembad.

Mijn vader en Timo lekker aan het smullen haha. En er werd een kleine speech gegeven.

De wijn uit eigen wijngaard was echt super lekker.

De volgende dag was een vrije dag. Uiteindelijk zijn er 4 gasten de omgeving gaan verkennen en de rest vermaakte zich prima rondom en in het zwembad. Het was een super relaxte dag!

Timo gooide op de eerste foto een bal naar mijn hoofd. Lieve man heb ik hé 😉

In de middag had ik samen met mijn vader deze frisse salade gemaakt. Er was een grote keuken en mijn vader is kok, dus die was in de hemel beland haha. Het smaakte super lekker.

In de avond hadden we een pizzaworkshop. Dit was gewoon in de villa zelf. Iedereen vond het erg leuk. We moesten alles zelf maken en wat was het lekker. En vooral heel erg leuk om met zijn alle te doen.

Ook het toetje moesten we zelf maken. Dit zie je op de rechter foto, iets met peer en kaas was het geloof ik.

Bruiloft italie 126

Gezellig met zijn alle aan tafel. Timo en ik waren schijnbaar de enigste die in de gaten hadden dat deze foto gemaakt werd haha.

In de avond hebben we nog een lekkere duik genomen in het zwembad. Op tijd naar bed zat er iedere avond niet in. De volgende dag was de grote dag, maar Timo en ik gingen als laatste naar bed de avond van te voren. Of nou ja, eigenlijk iedere avond.

Hier onder nog wat foto’s die op deze dagen gemaakt zijn.

IMG_8417

Bruiloft italie 024

FB_IMG_1433701643753FB_IMG_1433701635911

Wat een hoop foto’s deze keer.Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe onze dagen voor onze bruiloft er een beetje uitzagen. Van de week komt er nog een blog over de dag zelf in foto’s.

Fijne zondag!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s