Terugblik dagen voor de bruiloft

 

Wij zijn aanstaande maandag 6 juni, 1 jaar getrouwd! Wat is dat snel gegaan zeg. Ik wil nog een keer terug kijken naar deze mooie dag(en). Wij zijn zoals jullie wellicht weten in Italië getrouwd. Een paar dagen voor onze trouwdag zijn we hier al naar toe gegaan met zijn 2en om alvast te acclimatiseren.

Hier wil ik graag wat over vertellen en natuurlijk foto’s erbij laten zien. Kijken jullie mee?

DSC05496

DSC05494

1 juni reden wij vanuit Brabant weg naar het mooie Toscane. De auto vol geladen, inclusief mijn trouwjurk. Timo mocht hem natuurlijk nog niet zien, dus het was wel spannend vond ik. Maar hij heeft zijn eigen netjes ingehouden en niet gekeken.

Het is best een eindje rijden, dus besloten we om er in 2 dagen rustig heen te rijden. We maakten een tussenstop met overnachting in Como, Italië. Deze B&B was echt super goed! Een glaasje prosecco bij aankomst en een heerlijke pizza als diner.

DSC05552

De 2e dag was dit onze bestemming. Agriturismo il Castagno in Siena. Wat een mooie plek is dit! Hier gaan wij zeker nog een keer naartoe. Deze accommodatie hadden we ook al bezichtigd voor onze bruiloft, maar deze was te klein voor ons gezelschap, helaas. Maar we vonden dit zo geweldig dat we het geboekt hadden om lekker tot rust te komen voor onze bruiloft.

Wij hadden de Giorgione junio suite. Prachtig, grote, suite met een fantastisch uitzicht over het zwembad.

Ook de badkamer was een plaatje!

DSC05503

En tja, mijn jurk kon natuurlijk niet in de auto blijven liggen. Dus deze moest ik (zelf) over al mee naar toe sleuren. Timo wou hem onder geen beding aanraken. Dat bracht ongeluk volgens hem haha.

We hebben vooral rustig aan gedaan en lekker veel gezwommen. Er was niemand in het zwembad, omdat de andere gasten allemaal de omgeving aan het verkenning waren. Wij zijn echter al meerdere keren in Siena geweest, dus wij besloten lekker van de rust te genieten. In de middag moest er toch wel wat gegeten en vooral gedronken worden. Heerlijke wijn uit eigen wijngaard. We hebben ook een fles mee naar huis genomen. Deze drinken we op onze trouwdag, maandag, op.

In de avond gingen we wat eten in Siena en haalden we een lekker ijsje. Bij terugkomst in de suite besloten we alvast de goodie bags voor onze gasten te gaan maken. Alles werd uitgestald op bed en als een geoliede machine pakte we de tasjes samen zorgvuldig in.

DSC05521

In de ochtend lekker ontbijten. Als ik op vakantie ben kijk ik naar het ontbijt altijd het meest uit. Lekker met een cappuccino erbij (in Italië zijn ze toch het aller lekkerst).

De rest van de dag hebben we lekker aan en in het zwembad gelegen en genoten van al het moois om ons heen.

In de middag en avond aten we bij il Castagno zelf. Wat was dat toch voortreffelijk! Wij kunnen ontzettend genieten van lekker eten en drinken. Ook hebben we nog wat foto’s gemaakt van de omgeving en in de avond een lekker flesje prosecco samen gedronken op het terras.

De volgende dag moesten we weer op tijd uit bed, want we gingen in ondertrouw. Dit moet als je in Italië trouwt, ook in Italië gebeuren. Na de ondertrouw vertrokken we naar Villa Boscarello waar ook onze gasten die dag aan zouden komen.

Morgen deel 2 van onze dagen voor de bruiloft. Tot morgen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s