(vr)eet week

Ik dacht laat ik eens een keer delen wat ik deze week allemaal heb ge(vr)eten. Normaal probeer ik goed om mijn voeding te letten, maar deze week is dat er een beetje bij ingeschoten. Waarom? Geen idee eigenlijk. Ik laat jullie zien wat ik zoal heb gegeten deze week.

Koffie drink ik bijna iedere dag. Of ik moet het net niet meer in huis hebben dan drink ik een kop thee. Wij hebben een dolce gusto, waar ik heerlijke latte machiatto’s mee maak. Eigenlijk willen we graag een apparaat met verse koffie bonen, maar deze zijn zo prijzig. Dus daar moeten we even voor sparen.

20160520_132222

Vorige week was ik op visite bij vrienden van ons en mijn moeder. Ik was hier naar toe gelopen en toen ik daar aankwam werd er vis gehaald bij de visboer op de markt. Lekker kibbeling en zalm wrapjes. Excuus voor de wat rommelige foto’s van deze eet week.

20160518_175612

In de avond had ik braaf eten gekookt. Een halve schnitzel, wat aardappeltjes en broccoli. Ik ben zelf niet zo’n aardappel eter, maar Timo vind het wel lekker. Dus eten we meestal 2x in de week aardappeltjes.

20160519_111119

In de ochtend neem ik eigenlijk altijd een proteïne shake. Daarnaast pak ik vaak een banaan, maar nu hadden we aardbeien in huis. Dus een spelt cracker met aardbeien dan maar! Met deze keer een kopje thee in plaats van koffie.

IMG_20160524_203552

Ook nog wezen hardlopen natuurlijk! Het ging iets lastiger i.v.m. blaasklachten, maar het moest gewoon even gebeuren. Erg charmante foto al zeg ik het zelf. Nog lekker rood, mijn hoofd haha.

20160523_180504

Als ik gewerkt heb vind ik het fijn om niet al te lang in de keuken te hoeven staan. Dus het werd penne met groenten, gehakt, mozzarella en tomatensaus. Als Timo moet voetballen in de avond moet hij natuurlijk wel goed gegeten hebben. Anders komt meneer niet vooruit.

Wij houden allebei wel van lekkere hapjes. Zie hier het resultaat. Een avondje lekker samen op de bank met een glas rode wijn voor mij, een biertje voor Timo, toastjes met pesto, mozzarella, en tomaten tapenade. En vijgenbrood met brie, jammie!

Op zaterdag gingen we even de stad in en het was heerlijk weer, dus tijd voor een ijsje. Ze hadden hier mojito ijs! Wat is dat lekker zeg! En als er mango is, pak ik altijd mango.

IMG_20160527_153521

De administratie moest en nodig bijgewerkt worden. Alles uitgestald op de grond en er zelf middenin gaan zitten. 3 uur ben ik bezig geweest om alles te reorganiseren, maar mijn kast is nu heerlijk opgeruimd en de administratie weer bijgewerkt. Alles onder toeziend oog van meneer Beer.

20160529_133708

Soms heb je gewoon zin in iets. En bij mij was dat zondag gebakken eieren. Dit word meestal door ons gegeten als we flink zijn wezen stappen, maar gewoon op zondag middag is het ook soms zo lekker.

Dit was een kleine greep uit de dingen die we gegeten hebben de afgelopen week. Niet heel erg gezond, maar ja moet kunnen af en toe. Als ik dit altijd zo zou doen word mijn buikje daar niet gelukkig van denk ik. Dus deze week maar weer een wat normalere eet week. Maar nu eerst tijd voor koffie!


2 reacties op ‘(vr)eet week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s