Ons huis

IMG-20150420-WA0012

Zoals jullie weten wonen wij nu sinds een aantal maanden in ons nieuwe huis. Aangezien het een nieuwbouw huis is moest er nog het een en ander aan gebeuren voordat we erin konden wonen.

We hadden het casco (kaal) op laten leveren. Geen vloeren, geen keuken en geen badkamer.

In mijn artikel over de badkamer verbouwing zie je hoe het er een paar maanden geleden uitzag. Ondertussen kunnen we al genieten van een bad, een douche en een toilet. Er moet nog een wasmeubel komen, wat Timo uiteraard zelf gaat maken en een spiegel.

Omdat Timo het erg druk heeft gehad met werken lag de verbouwing een tijdje stil. Maar nu gebeurt er weer van alles en zijn we al behoorlijk ver.

Beneden zijn de plinten geplaatst en is er nog een muur geverfd. Ook de trapopgang heeft een mooie grijze kleur gekregen en hier hangen de foto lijstjes die we van onze vrienden/familie op onze bruiloft hebben gekregen. We willen hier nog meer foto’s op hangen uiteindelijk.

20160406_142740

De meubels in de woonkamer hebben geloof ik al in 4 verschillende opstellingen gestaan. Je komt thuis met nieuwe waxinelichthouders en jawel hoor, heel de woonkamer word verbouwd! Maar nu staat het alweer een paar weken in dezelfde opstelling. Ik kan dan ook met recht zeggen dat ik trots op ons ben haha.

Vorige week kreeg Timo het ineens weer op zijn heupen en moest de zolder eraan geloven.Dit wilden we eigenlijk echt als allerlaatste aanpakken, omdat er nog zoveel op ons to-do list stond wat we belangrijker vonden. Maar ja, als Timo heel de zolder wil aanpakken houd ik hem natuurlijk niet tegen. Dus zo werd het plafond wit geverfd en werd er een vloer gelegd. Handig zo’n vent. Nu alleen nog een keer een dakraam erin en een kast.

20160401_155414

Het volgende project is de tuin. Het word weer mooi weer en wij zijn graag buiten te vinden. Een vriend van ons heeft heel de tuin al uitgegraven en er wit zand opgelegd. We hebben nu dus een geweldige zandbak in onze achtertuin. Beer vind het helemaal geweldig. Hij is dan zo enthousiast dat hij al meerdere keren is ontsnapt. Gelukkig rent hij dan als een malle naar de parkeerplaats naast het huis en gaat hij daar zitten totdat we hem weer komen halen. Binnenkort gaat Timo aan de schutting beginnen. Nu hebben we nog een grote tuin met de buren, maar straks hebben we ons eigen stukje tuin. Wat toch ook wel erg prettig is, Beer mag dan lekker los in de tuin spelen.

Nu ga ik nog even genieten van onze zandbak!

IMG_20160401_194615


2 reacties op ‘Ons huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s