Verandering

Vanochtend kreeg ik een melding op facebook. Je hebt een herinnering van 4 jaar geleden met Timo Buisman. Met een mooie foto van ons oude huisje in Papendrecht.

Het is 4 jaar geleden dat wij de sleutels van ons eerste paleisje in ontvangst mochten nemen. Wij gingen samen wonen in Papendrecht. Gezien de afstand die wij iedere keer moesten overbruggen om bij elkaar te zijn, hadden wij er al snel voor gekozen om samen te gaan wonen. Papendrecht was de meest logische optie, Timo had daar immers een vaste baan en ik zou daar een baan gaan zoeken. Een nieuwbouw woning midden in het centrum is het uiteindelijk geworden. Wat waren we blij dat het eindelijk zo ver was!

2011-12-04 13.29.25

 

Het was een ontzettend fijn huis, waar ik me erg thuis voelde. We hadden super leuke buren en met hun hebben we dan ook de nodige (gezellige) uurtjes doorgebracht op ons dakterras.

Toen we er een half jaartje woonden werd ik zieker en moest ik erg vaak naar het ziekenhuis. Werken kon ik niet meer fulltime en dus zat ik veel alleen thuis. Op die momenten miste ik mijn vrienden in Brabant. Even snel bij mij op visite komen zat er voor de meeste niet in en voor mij al helemaal niet.

In juni 2013 zijn wij in overleg met de uroloog en gynaecoloog gaan kijken of ik zwanger kon worden. Helaas kwamen wij er al vrij snel achter dat dit niet zonder hulp van het ziekenhuis zou lukken. Geluk bij een ongeluk, klinkt in deze situatie heel raar, maar normaal moet je een jaar zelf aan de slag voordat je doorgestuurd word naar het ziekenhuis. Omdat ik deze ziekte aan mijn blaas heb kwamen we er al heel snel achter dat het zo niet ging werken. Ook mocht ik alleen zwanger worden als ik van bepaalde medicijnen af was.

10 maanden heb ik het volgehouden, toen hield ik het niet meer van de pijn en werd ik weer aan mijn blaas geopereerd. En een half jaar nadien nogmaals.

Op 22 augustus 2013 vroeg Timo mij ten huwelijk. Totaal onverwachts en wat had hij dat lief gedaan. Hier komt nog een artikel over. Even kon ik mijn gedachte verzetten en uitkijken naar iets leuks.

Na de carnaval van 2014 kwamen we weer thuis in Papendrecht en wisten we het zeker. We wilden verhuizen naar Brabant, dichter bij mijn vrienden en familie. En zo geschiede. Binnen 6 weken was ons huis verkocht! We hadden al een nieuwbouwwoning op het oog en al snel werd hier de aanneemovereenkomst voor getekend. Nu nog even een jaar overbruggen, gelukkig kon dit bij mijn moeder.

Na meerdere pogingen om zwanger te worden en meerdere operaties was het in 2015 tijd voor iets heel anders, TROUWEN! Wat hebben we hier naar uitgekeken en vooral veel voor moeten regelen. In Italië trouwen doe je niet zomaar en vergt toch iets meer organisatie dan trouwen in Nederland. Gelukkig hadden wij een super goede weddingplanner in de arm genomen, Toscanafesta

f10.20x30

Na de bruiloft kwam het volgende hoogtepunt. Ons 2e paleisje was gereed en het klussen kon gaan beginnen. We zijn nu nog aan het klussen, maar we voelen ons al helemaal thuis in ons huisje. Beer vind het ook een fijne plek, gelukkig. Lekker dicht bij alles en iedereen, erg fijn.

de sleutel!

29 augustus hebben we nog een keer onze bruiloftsdag dunnetjes over gedaan in Nederland. Met een spetterend feest met onze vrienden en familie.

Timo had na onze bruiloft een nieuwe baan aangeboden gekregen. Deze kans pakte hij met 2 handen aan. Lekker dichtbij huis, dus niet meer iedere dag een uur heen en een uur terug rijden(file niet meegerekend). Hij heeft het enorm naar zijn zin op zijn nieuwe werk.

We zijn nog steeds aan het proberen zwanger te worden. Dit gaat niet zo makkelijk, maar ooit hoop ik dat ik hier een artikel kan plaatsen dat ik zwanger ben.

Er is dus in de afgelopen paar jaar veel veranderd. Maar het zijn eigenlijk (bijna) allemaal positieve veranderingen. En een beetje verandering op zijn tijd is best fijn.

 


2 reacties op ‘Verandering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s