de Bruiloft 2.0

Het is alweer een paar weken geleden dat ik iets heb geschreven, dus het werd weer eens tijd.

Zoals jullie wellicht weten hebben wij nog een feest gegeven in Nederland ter ere van ons huwelijk. Daar wil ik jullie nu iets meer over vertellen en wat foto’s van laten zien.

29 augustus was het dan (weer) zover. Onze 2e huwelijksdag, zoals we het zelf noemen. De dag begon al vroeg. Beer moest naar mijn moeder gebracht worden, want we kregen veel mensen over de vloer en dat vind hij niet zo heel erg prettig. Ook moesten we langs de bakker om de stokbroden voor de barbeque op te halen. Daarna stond de kapster/fotograaf bij ons op de stoep. Dit keer een ander kapsel dan in Italië. We besloten om het lekker op te steken, want het werd een mooie warme zonnige dag.

Toen was het tijd om aan te gaan kleden. Erg bijzonder, want deze keer waren Timo en ik tegelijk aan het aankleden in de zelfde ruimte. Dit was vooral erg gezellig! Mijn vriendinnetje was er om mij te helpen. Om 1 uur was de trouwauto en chauffeur gearriveerd en vertrokken we naar Efteling Bosrijk om foto’s te gaan maken. Dit speciaal voor onze vrienden die er in Italië helaas niet bij konden zijn. We hadden super lieve bruidskinderen die het erg goed hebben gedaan met foto’s maken.

 

f1   f2

f7   f10

 

Voor mij was het toch wel snel teveel en dus gingen we iets eerder dan gepland al richting huis. Eenmaal thuis aangekomen hadden onze vrienden al de voorkant van het huis versierd. Heel erg leuk gedaan!

 

IMG-20150907-WA0006

Om 5 uur kwamen alle mensen die mee waren in Italië bij ons eten. Mijn vader heeft heel de dag in de keuken gestaan. En wat was het eten lekker! Prachtig weer dus lekker buiten gestaan. Om 8 uur was het tijd om naar de zaal te gaan waar we feest gaven. Nog wat laatste dingetjes checken met de ceremoniemeesters en het feest kon beginnen.

Eerst handjes geven, want tja, dat hoort er nu eenmaal bij. Daarna hebben we een videoclip laten zien van onze bruiloft in Siena. We wilden de mensen graag laten zien hoe we daar getrouwd waren. We hebben er heel veel lieve reacties op gehad. Toen moest het gaan gebeuren, de openingsdans! Timo had zichzelf wat moed in gedronken en de dj startte het nummer in. Wat heeft Timo het goed gedaan, de zenuwen waren nergens meer te bekennen.

IMG_1610    IMG_1625

Daarna hebben we heerlijk genoten van ons super leuke feest, met vrienden en familie. Als laatste nummer werd ‘het is een nacht’ van Guus Meeuwis gedraaid, wat echt ons nummer is. Een heel speciaal moment met vrienden om ons heen.

DSC_0780     DSC_0725 

IMG_1711     IMG_1718

Het was echt een topdag! Wat hebben wij genoten en wat is het bijzonder om zo’n dag 2 keer mee te mogen maken.

Eigenlijk mis ik het nu stiekem een beetje. Je bent er zolang mee bezig en dan is het ineens allemaal voorbij. Maar gelukkig hebben we de foto’s/filmpjes nog!

 

DSC_0868


4 reacties op ‘de Bruiloft 2.0

  1. Wat was het machtig mooi en wat hebbwn we genoten van jullie blije gezichten. Houdt die blijheid vast, ook als het eens moeilijk gaat! Liefs van ons xxxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s