Weer bruiloft stress!

Het is alweer even geleden dat ik iets heb geschreven. We hebben namelijk een drukke periode achter onze rug.

6 weken geleden hebben wij de sleutel van ons huis ontvangen en daarna zijn we keihard gaan klussen. Alles moest dan ook gedaan worden in huis, omdat het casco was opgeleverd. Er zitten dus al flink wat klus uurtjes in het huis. Maar er moet nog heel erg veel gedaan worden. 

Maar gelukkig hebben we iets leuks om naar uit te kijken, namelijk ons huwelijks feest! Eindelijk is het bijna zover! Dit brengt alleen wel weer de nodige stress met zich mee. Ik had gedacht dat het wel mee zou vallen, omdat we de echte huwelijksdag natuurlijk al achter de rug hebben. Nou, niet dus! Jeetje wat een geregel is het weer haha. Er komt toch meer bij kijken dan ik dacht. We doen eigenlijk de hele dag over, maar dan zonder ceremonie. En dit keer met een knallend feest om het af te maken. 

Ik keek in de spiegel en toen zag ik een iets bleker meisje dan toen we trouwden in Italië. Dus er moet een mooi kleurtje komen, want wit bij wit word zo wit haha! De nagels moeten er weer netjes verzorgd uitzien. De jurk en het pak moeten gereinigd worden, om het vervolgens weer vies te maken en er moest een trouwauto geregeld worden. Dit is nog maar een kleine greep uit de dingen die we moesten regelen. 

Deze keer gaan we wel wat later ons bed uit in de ochtend. Alleen dat is al heel erg relaxed natuurlijk. In de middag gaan we nog wat foto’s maken met onze bruidskinderen. Hier hebben we ontzettend veel zin in, omdat deze er door omstandigheden niet bij konden zijn in Italië. 

Vorige week hebben we al voor mijn kleine vriendinnetje een bruidsjurkje gekocht. Wat was dat een leuke middag! Ze straalde van oor tot oor en ze bleef maar dansen in haar mooie prinsessen jurk. Ook heeft ze al met Timo in de woonkamer geoefend met dansen. Wat lief!

In de avond gaan we lekker met de ”Italië groep” nog wat eten om daarna naar de feestlocatie te vertrekken. Hier kan ons huwelijksfeest dan eindelijk beginnen. We hebben een fijne dj die alle kneitertjes weer voorbij laat komen. Hier kunnen we mooi heel de avond op dansen.

Maar nu nog even wat dingen regelen voor de (2e) grote dag! Zodat we in de avond een lekker drankje kunnen drinken met onze lieve gasten. Proost!

Drankje schommelstoel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s