Een videograaf op je bruiloft

Waarom zou je een videograaf op je bruiloft moeten hebben?

Voor ons was dit heel erg simpel.

6-6-2015 zijn Timo en ik getrouwd in Italië. Hier waren een paar van onze beste vrienden en familie bij. Maar helaas konden we niet iedereen uitnodigen in Italië, dat zou een beetje een duur grapje worden. Dus hebben we besloten om in Nederland ook nog een feestje te geven. Op dit feest willen we graag laten zien hoe wij daar getrouwd zijn. Dit kan natuurlijk door middel van foto’s, maar hoe leuk is het al als je een video kan laten zien.

Wij hadden er dus voor gekozen om een videograaf in te huren. Deze heeft onze ceremonie in Siena gefilmd, maar ook nog andere dingetjes. Hier hebben wij een mooie clip van laten maken. Deze kunnen we dan afspelen op onze bruiloft in Nederland.

Van de week kregen wij de film thuis gestuurd, eindelijk! Je hebt op je trouwdag zoveel indrukken te verwerken dat echt de helft langs je heen gaat. Dus het was heel erg leuk om samen met Timo deze dag terug te kunnen kijken op film. Echt een aanrader dus! Een vriend van ons heeft ook nog heel de dag met onze eigen camera gefilmd, maar wilden we in het stadhuis niet. Omdat we wilden dat de gasten heel de ceremonie goed konden volgen. En op een klein schermpje kijken helpt daar niet echt mee.

 

videograaf italie

Een paar weken geleden heb ik zelf ook een bruiloft gefilmd. Wat een bijzondere ervaring was dat! Je ziet een dag heel anders als je filmt. Je wilt dat alles er natuurlijk goed op staat, want over doen is niet echt een optie haha. Gelukkig is alles heel goed gegaan. Ik heb echt bijna heel de dag gefilmd. Zelfs in de avond op het feest heb ik het einde nog gefilmd.

Het is een mooie herinnering en je kunt je dag nog eens rustig terug kijken. Want ja het is cliché, maar geloof me, het gaat super snel voorbij. En wat is er dan mooier dan terug kijken naar beelden van je mooie dag!


2 reacties op ‘Een videograaf op je bruiloft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s